Ron de Kwant

Neem een online kijkje in onze winkel!

Webshop

Ga naar onze webshop en bestel gemakkelijk & snel onze producten!

Onze Vink Vitaal gewaardeerd met Gouden Slagersring

Pas hebben wij de meest prestigieuze slagersprijs gewonnen: de Gouden Slagersring. Hiervoor hebben we een geheel nieuw vleesproduct ontwikkeld. Onze Vink Vitaal, een smaakvolle combinatie van vlees en groenten, viel enorm in de smaak bij de jury!

Vink Vitaal

De Vink Vitaal bestaat uit een mooi dun gesneden lapje rund- of varkensvlees gewikkeld om een vegetarische vulling van gepasteuriseerd ei, aardappelpuree, geraspte kaas én groenten! Denk aan verse bloemkoolroosjes, sperziebonen, wortel, lente-ui en verschillende soorten paprika. Juist vanwege de vulling past de vink heel goed in een gevarieerd en gezond voedingspatroon. Niet in de laatste plaats omdat de Vink Vitaal nagenoeg geen zout bevat. Nog een voordeel: u hoeft deze vink maar 10 minuten om en om bakken.

Productontwikkeling: gezamenlijke aanpak

Voordat de Vink Vitaal, zoals die nu in de toonbank ligt, op de werkbank lag, hebben we wel méér dan 10 varianten geproefd. De ene keer schortte het aan de smaak, de andere keer aan de structuur. Al met al zijn we bijna 2 maanden bezig geweest met de ontwikkeling van deze vink. Wat wel leuk is om te vertellen is dat we dit écht samen doen. Over het algemeen zet Ron de grote lijnen uit, Angela legt zich meer toe op de details. Ook de medewerkers hebben een belangrijke stem bij de totstandkoming van een nieuw product. 

Wedstrijd Gouden Slagersring

De wedstrijd om de Gouden Slagersring staat bekend als de meest prestigieuze wedstrijd binnen de slagersbranche. De ring wordt uitgereikt aan een slager, die een vernieuwend vleesproduct bedenkt. Oftewel, het mag geen variatie op een bestaand product zijn. Bovendien stelt het Broederschap van de Gouden Slagersring – alle 39 ringwinnaars – voor elke wedstrijd specifieke criteria op. Zo moesten de deelnemers van deze editie rekening houden met een significant lager natriumgehalte.

Ron de Kwant

Mariapolder 1a
4273CH Hank
0162745005
0183404338

Openingstijden

maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:30
zondag Gesloten